Getest: 2b nagellakje

Maandag liet ik je weten dat het kruidvat een actie had waarbij je gratis een 2b nagellakje mocht gaan halen. De actie liep vanaf dinsdag 31 mei en vol spanning trok tijdens mijn 10 uur pauze naar het kruidvat om mijn gratis lakje te gaan halen. Geloof me een fijnere pauze kun je je als nagellakverslaafde studente niet inbeelden xp

Eerst wil ik trouwens iets zeggen over het kruidvat waar ik mijn lakje gaan halen ben. De rekken waren gewoon leeg! Het was zo erg dat er nog 1 zielig flesje nagellak van Essence stond en zelf toen ik een nieuw catrice lakje wou meenemen zag ik dat ik de 6 overgebleven kleurtjes al had. Van 2b had ik keuze uit zo’n 8 lakjes. Grote bummer op mijn shoptripje! Versta me niet verkeerd, ik heb er geen probleem mee dat er af en toe een product uitverkocht is maar 3 rekken die zo goed als leeg zijn vind ik niet kunnen.

Omdat alle overgebleven kleuren veel te fel waren bleven er nog 2 lakjes over die ik heel erg mooi vond. Na lang twijfelen koos ik uiteindelijk voor een nude kleurtje in de kleur 97. Althans ik vermoed dat dit het nummer is want een naam is nergens op het potje te vinden.  De kleur is een soort grijs-paarse kleur die in de zon eerder beige is. Heel erg mooi!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik totaal geen hoge verwachtingen had over 2b. Geen idee waarom maar ik heb me nooit aangesproken gevoeld door de verpakking van deze nagellakjes. Waarom o waarom die afschuwelijke plastieken groene dop???

Toch heeft het lakje me verbaasd in positieve zin. De kleur dekt al na 1 laagje, hoewel ik 2 laagjes mooier vind. Ook lakt het lakje niet in strepen.
Ik verwacht wel dat het lakje redelijk snel chipt als je hem zonder topcoat aanbrengt.  Want toen ik ’s morgens opstond was al een klein hoekje van mijn nagel zichtbaar.

Toch is mijn besluit dat het een fijn lakje is met de kwaliteit die je van een budgetmerk kunt verwachten. Ik blijf de verpakking echter superlelijk vinden. Mede daardoor  zal het nooit mijn meest favoriete merk van nagellak worden maar het kleurtje is toch een fijne aanwinst voor in mijn nagellakstash. Trouwens omdat dit nagellakje zo goed meegevallen is hoop ik om de andere kleur te gaan halen. Het is een heel erg mooie paarse kleur.

Voor mensen uit België die de lakjes van 2b ook willen uittesten de actie van het kruidvat loopt nog tot maandag 6 juni. In het kruidvat van Ieper hingen de gratis bonnetjes trouwens bij de lakjes dus geen nood als je geen bonnetje hebt. De prijs voor deze lakjes is voor 5,5 ml.

Wat is jou ervaring met 2b?

Advertenties

6 gedachtes over “Getest: 2b nagellakje

  1. Wat raar zeg, dat alle rekken bijna helemaal leeg waren! Dat vind ik inderdaad echt niet kunnen… wel een mooi kleurtje heb je uitgezocht. Ik heb zelf geen ervaringen met 2b nagellak!

  2. Wat een mooi lakje ! ❤ Ik heb zelf een roze nagellakje van 2B maar die vind ik niet heel erg fijn… Maar deze lijkt me wel erg fijn, echt een heel mooi kleurtje is het ! x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s