Kruidvat nail hardener

Mooie lange nagels die gezond zijn. Niet iedereen is ermee gezegend, zelf heb ik hele broze ongezonde nagels die bij de minste aanraking afbreken. Waarschijnlijk komt dit ook wel omdat ik mijn nagels de laatste tijd heb mishandelt. Elke dag een ander kleurtje nagellak, teveel nagellakremorver,…

Mijn nagels verdienen dus wel eens een verzorgingsbeurt en toen ik de nail hardener van het kruidvat zag staan besloot ik om deze mee te nemen en mijn nageltjes eens goed te verwennen.

De nail hardener komt in een roze kartonnen doosje. Persoonlijk vind ik het wel leuk maar ik ben dan ook een sucker als het op schattige verpakking aankomt.

Op de achterkant van het doosje staat wat uitleg en de gebruiksaanwijzing.

Kruidvat nail hardener extra strong versterkt de zeer zwakke nagel extra en gaat sterk splijten en inscheuren tegen. Stimuleert de nagelgroei en geeft langdurig een glanzend, verzorgd effect. Met UV-filter om nagels te beschermen tegen verkleuring door UV-straling.
1 laag aanbrengen op schone droge nagels. Goed laten drogen. Als kuur 2 tot 3 keer per jaar gedurende 2 weken gebruiken.

Klinkt alvast veelbelovend vind ik.

Het flesje nagellak lijkt sterk op de lakjes van Trind. Weliswaar in een goedkopere uitvoering. Toch vind ik het geslaagd.
Leuk is ook dat de nagelverharder een lavendelkleurtje gekregen heeft.

Jammergenoeg zijn ze vergeten om een lavendelgeurtje toe te voegen. Wanneer je het potje opendraait komt een felle chemische geur je tegemoet. Niet echt leuk, vooral dat de geur ook een hele tijd op je nagels blijft hangen.

Dit zijn mijn nagels na het aanbrengen van de verharder. Ik voel alvast verschil, mijn nagels zijn sterker en voelen minder soepel aan, en dat na 2 dagen gebruik.

Ik blijf deze nu 2 weken elke dag gebruiken en als het geluk wat aan mijn kant staat krijg je dus binnenkort een artikeltje over mijn lange, gezonde nagels.

Deze nail hardener extra strong is te koop in het kruidvat en kost 2.99 euro

Advertenties

12 gedachtes over “Kruidvat nail hardener

 1. Deze nail hardener lijkt me erg fijn (zo te horen)! Ik heb van mezelf best sterke nagels, maar door vele kleurtjes nagellak en nagellakremover worden die van mij ook best verwaarloosd.. Dan is dit een goede oplossing!

 2. Ik snap alleen niet of je het elke opnieuw aan moet brengen of zo? Of moet je het gewoon 1x aanbrengen en dat 2 weken lang laten zitten?

   • Ik heb ook eentje in de kruitvat gaan halen! Maar wat ik niet snap… Moet je het dan 2 weken lang, elke dag een laagje over het vorige laagje heen doen? Of eerst reinigen met nagelakremover?

   • Ik denk dat je het 2 weken over elkaar moet aanbrengen. Het product trekt na een tijdje in je nagels, althans zo voelt het bij mij xp

  • ‘Begin dag 1 met 1 laag, dag 2 nog een laag, dag 3 nagels schoonmaken. Dan weer 1 laag etc. Zo herhalen tot de twee weken voorbij zijn. Daarna zijn je nagels weer op en top verzorgd! Veel succes ermee.’ Dit stond er op facebook bij dezelfde vraag. succes

 3. Pingback: kruidvat nail hardener poging 2 | jlovesbeauty

 4. Jeej πŸ˜€ ik had hier al veel over gelezen, en vandaag was de kruidvat nagellak verzorging van 2.99 naar 2 euro πŸ™‚ heb de nail hardener en de nail whitener gekocht πŸ˜€ Kga ze proberen, khoop dat ze goed werken!

 5. Pingback: Tag: Liebster Award « jlovesbeauty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s