Tag: 11 vragen


Enkele dagen terug kreeg ik een mailtje van Linda waarin ze me vertelde dat me getagt had. Heel erg bedankt Linda! Ik hou van tags dus ik besloot om deze vandaag in te vullen. De bedoeling van deze tag is dat ik antwoord op 11 vragen die Linda heeft opgesteld. Er zijn nog een paar andere regels die ik hieronder plaats.

  1. You must post these rules.
  2. Each person must post 11 things about themselves on their blog.
  3. Answer the questions the tagger set for you in their post, and create 11 new questions for the people you tag to answer.
  4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  5. Go to their page and tell them you have linked him or her.
  6. No tag backs.
  7. No stuff in the tagging section about ‘you are tagged if you are reading this.’ You legitimately have to tag 11 people.

Oke nu we dit achter de rug hebben gaan we van start met 11 weetjes over mezelf..

Ik ben een echte hondenpersoon. Geef mij een foto van een hond en ik smelt. Mijn favoriete hondenras, een mopshond.

Ik zit in mijn eerste jaar Office Management, niet meteen wat ik vroeger wou worden maar de richting bevalt me wel.

Nog een paar maanden en mijn zus trouwt en gaat dan alleen wonen, ik blijf dus alleen achter met mijn ouders.

Ik heb vroeger nog enkele jaren tekenschool gedaan en ik heb nu nog steeds een beetje spijt dat ik gestopt ben.

Hoewel ik 19 jaar ben kijk ik nog steeds met veel plezier mee met mijn metekindje naar Bumba en Plop. 

Nog exact 26 dagen en ik ben 20 jaar. Een leeftijd waar ik niet naar uitkijk, ik voel me opeens zo oud!

Ik ben 1 van die mensen die altijd koud heeft. Momenteel zit ik met een dikke trui, 2 paar dikke sokken en een dekentje voor de kachel. En ja hoor stiekem heb ik nog steeds een beetje koud.

Ik eet alles behalve paling en mosselen. Ooit eens een dood krabje in mijn mossel gevonden en sindsdien weiger ik om deze zeedieren te eten.

Wanneer ik mijn bus mis en dus te voet van school naar station moet passeer ik een groot winkelcentra. Meestal mis ik mijn trein omdat ik snel even in de H&M binnenspring en iets te lang blijf plakken.

Ik ben een echte bangerik om in auto te rijden. Een jaar geleden ben ik door de schuld van een rijke, te snel rijdende en veel te dikke man in de gracht geraakt. Sindsdien ben ik echt bang om nog in auto te rijden. Jammergenoeg is een rijbewijs iets dat ik nodig heb dus ik probeer mijn angst te overwinnen en binnenkort hoop ik terug op de weg te kunnen rijden.

Hoewel ik heel veel eet verdik ik niet. Iedereen in mijn gezin heeft dit trouwens. Best wel leuk want ik hoef helemaal niet te letten op wat ik eet. Jammergenoeg krijg ik vaak de vraag of ik anorexia heb. Nuja ik beantwoord hun vraag met veel plezier door voor hun neus een dikke vettige hamburger te eten..

Ziezo dit waren 11 weetjes over mij nu over naar de vragen van Linda.

Wat is je grootste droom?

Dromen is 1 van mijn leukste bezigheden dus ik kan hier een hele rij van mijn grootste dromen opsommen. Velen zullen nooit uitkomen maar enkelen wil ik absoluut doen uitkomen. Voorbeelden zijn: het behalen van mijn diploma, rijbewijs halen, mama worden, … Op dit moment is mijn allergrootste droom gelukkig te blijven, ook wanneer ik oud en grijs ben. Ja, ik weet niet wat het leven me brengt maar ik hoop om vooral de goede momenten te mogen koesteren. Misschien niet zo’n spannende droom, maar sinds ik tot over mijn oren verliefd ben, ben ik ook heel rustig geworden. Woeps wat wordt ik toch oud!

Met wie zou je wel eens een dagje willen ruilen?

Er zijn heel veel mensen waarmee ik eens een dagje zou willen ruilen! Maar ik kies voor Dulce Candy. Voor degenen die haar niet kennen, Dulce Candy is een youtube ster/fashion blogster. Ik volg haar al heel lang en hoewel ze ondertussen veel meer geld heeft dan toen ze begon youtubben, vind ik haar nog steeds hetzelfde meisje gebleven. Ze heeft zoveel talent en het lijkt alsof ze zonder problemen haar gezin met haar drukke job kan combineren. Chapeau! De grootste reden waarom ik met haar zou willen ruilen, haar kleerkast, of moet ik zeggen klerenkamer. Ja daar zou ik me wel even kunnen uitleven!

Als je twee steden mocht kiezen die je graag nog eens zou mogen bezoeken, welke zouden dat zijn?
Deze is makkelijk! Londen en New York, 2 steden waar ik al heel lang eens naar toe wil maar nog nooit geraakt ben. Hoewel het 2 shoppingheavens zijn zou ik vooral gaan voor de cultuur. Lijkt me heerlijk om door New York te slenteren.

Stel je mag een talent uitkiezen wat je de rest van je leven mag houden, bijvoorbeeld kunnen zingen, maar je moet daarvoor een ander talent dat je al bezit inleveren, welke twee zouden dat zijn en waarom?
Euhm ik ruil mijn tekentalent is voor het talent fotografie. Ik hou van foto’s nemen en ik hoop me in de toekomst wat professioneler materiaal aan te kunnen schaffen. Misschien zet ik over enkele maanden wel de grote stap om mijn allereerste spiegelreflex te kopen.. We will see.. Waarom ik mijn tekentalent zou inruilen? Ik hou van tekenen en ik kan het best goed, als ik mijn vrienden en familie mag geloven, maar ik doe er veel te weinig mee. Ik schrijf gewoon veel liever dan te zitten tekenen.

Wat is je favoriete tv-serie?
Een hele tijd terug heb ik hier een artikel over geschreven . Ik ben een echte serie verslaafde en kan een hele middag kijken naar de ene serie na de andere. Mijn favorieten zijn ‘How I met your mother’; ‘Sex and the city’ en ‘Glee’.

Geuren roepen vaak herinneringen op, welke geur doet dat voor jou?
Ik heb 1 geur die mij aan een persoon van vroeger doen denken. Hij had zo’n specifieke deo aan wanneer ik deze ruik moet ik steeds aan vroeger denken. Best wel fijn, hoewel we al jaren geen contact meer hebben. En een parfum die ik vraag draag en die mijn vriend lekker vind. Telkens als ik deze opspuit moet ik denken aan mijn vriend en wordt ik meteen blij. Mijn ritueel om de dag mee te starten.. Verder heb ik niet echt geuren die me ergens aan doen denken. 

In welk land, of welke stad, zou je willen wonen?
Parijs, al van toen ik mijn eerste stapjes op Parijse grond zette was ik verkocht. Wat een prachtige stad! Jammergenoeg kan ik geen frans, ik vrees dus dat ik me snel ongelukkig zou gaan voelen. Andere landen waar ik nog naar toe zou willen verhuizen zijn Nederland of Amerika. Beide lijken me wel fijne landen. Nederland voor de vriendelijke mensen en Amerika omdat ik vroeger altijd naar New York wou verhuizen. Maar als ik echt moet kiezen dan blijf ik het liefst gewoon in mijn Belgenlandje. Dicht bij mijn familie en vrienden.

Welk nummer verwoordt het beste wie jij bent?
Dit is echt een moeilijke! Maar na even in mijn Ipod rondgeneusd te hebben heb ik het perfecte nummer gevonden.

Electric Twist – A Fine Frenzy

Misschien een rare keuze maar ik heb al veel horen zeggen dat ik uniek ben op mijn eigen speciale manier. Ik vind dat je dit ook kunt zeggen van bovenstaand nummer. Ze doet gewoon haar eigen ding op een vrolijke manier, net als ik. Tevens vind ik ook dat het liedje een verlegen en terughoudende kant heeft, again net als ik.

Welke film zou je iedereen willen aanraden?
Jaren geleden zag ik Nothing Hill voor het eerst en nog steeds kan ik hem met veel plezier bekijken. Echt mijn all time favorite movie!! 

Vertel je wel eens een leugentje om bestwil?
Eerlijkheid vind ik belangrijk. Ik ga niet zeggen dat ik nooit eens een leugentje vertel maar ik probeer dit zo weinig mogelijk te doen. Ik ben trouwens een ontzettend slechte leugenaar..

Welke quote vind jij prachtig?
Op mijn bureaublad staat een foto van mij met men vriend waarbij de quote ‘Every once in a while, love gives us a fairytale’. Ik ben echt met mijn gat in de boter gevallen met mijn vriend! Het is de eerste keer dat ik zo verliefd ben op iemand en het voelt echt goed! Ik heb dan ook het gevoel alsof ik in een sprookje zit momenteel en die quote verwoord goed wat ik voel.

Ziezo de 11 vragen zijn opgelost. Nu is het mijn tijd om mensen te taggen.. 
Miranda, Myrthe, Chantall, dionne, cynthia

 Zoals je ziet zijn dit geen 11 mensen maar voel je vrij om onderstaande vragen over te nemen! Laat wel even een linkje van je blog achter zodat ik jullie antwoorden kan lezen..

Mijn vragen zijn:

– Met wie zou je je make-up stash willen ruilen?
– Wat is je grootste angst?
– Wat is je allergrootste miskoop?
– Wat wil je later worden?
–  Als jij een drankje of gerecht was, wat zou jij dan zijn?
– Wat is je favoriete hobby?
– Op welke celeb vind je jezelf lijken?
– Ga je nog naar school? Zo ja, wat studeer je?
– Wat is je tweede naam?
– Waarom ben je begonnen met bloggen?
–  Als je een miljoen zou winnen, wat zou je met dat geld doen?Advertenties

7 gedachtes over “Tag: 11 vragen

  1. Dit is zo’n toffe tag! En wat lief dat je me hebt getagd, ik ben ook al door iemand anders getagd dus dan moet ik ‘m maar snel doen, haha! Leuke lay-out nu trouwens! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s