ICI Paris nagellak: Only You

Toen ik gisteren langs de ICI Paris XL liep zag ik een bord hangen waarop reclame werd gemaakt voor hun nagellak. Ik had er geen idee van dat ICI Paris een eigen nagellaklijn zou uitbrengen en nieuwsgierig als ik ben nam ik een kijkje naar de lakjes. Laten we mijn blog maar even als excuus gebruiken want even later liep ik met mijn 3 nieuwe aanwinsten naar huis. 

De lakjes komen in glazen potjes die me een beetje aan ‘Catrice’ doen denken. Het assortiment bevat heel wat kleuren die varieren van wit tot knalgeel, toch vind ik de kleuren vrij voorspelbaar en saai geworden. Ik koos voor een rode, rozige en bruine kleur. 

Van de structuur van de lakjes kan ik kort zijn, de flesjes bevatten een breed kwastje die het lakken makkelijk maakt en de lakjes dekken in 2 laagjes. Niets negatief te melden dus.

Femme Fatal

Femme Fatal is een knalrode kleur die dekt in 2 laagjes. Tevens bevat de kleur een prachtige glans die je nagels echt doen opvallen. Ik heb al enkele rode lakjes in mijn bezit maar dit is toch 1 van mijn favoriete rode kleuren. 

Crazy Brownie

Dit is zonder twijfel mijn favoriete lakje, crazy brownie is een melkchocolade kleurig lakje die een bom van glitter bevat. Dit lakje dekt al in 1 laagje maar de kleur wordt nog intenser bij een tweede laag. Deze heb ik al de hele dag op mijn nagels en ik kan maar niet stoppen met naar mijn nagels te staren.

Diamonds and pearls


Allereerst sorry voor deze niet zo geslaagde swatch, diamonds and pearls is een oudroze kleur die een lichte glitter bevat. Doet me trouwens denken aan ‘Miss Piggy reloaded’ van Catrice. Een lief kleurtje voor komende lente. Heeft zeker 2 laagjes nodig om volledig te dekken.

Ik ben heel erg enthousiast over deze lakjes van het huismerk van ICI Paris XL. Het leukste nieuws heb ik trouwens al laatste gehouden want deze lakjes zijn budgetproof en kosten 4,95 per stuk.

Momenteel loopt er een actie waarbij je 3 lakjes kunt kopen voor een prijsje van 9,95 euro. Als je benieuwd bent geworden waag dus nu je kans om de lakjes te ontdekken.

Advertenties

11 gedachtes over “ICI Paris nagellak: Only You

  1. Mooie kleuren, ik zou persoonlijk niet voor het rood zijn gegaan, maar het staat jou wel!
    Ik vind wel de crazy brownie en diamonds and pearls echt mooie kleuren! Ik ga morgen alvast even een kijkje nemen!

    Liefs
    Lotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s