Budget tip – Things to do boekje Kruidvat

Als ik mezelf zou moeten beschrijven kan het woord ‘warhoofd’ zeker niet ontbreken. Ik ben een uitsteller, vergeet alles en durf soms eens met mijn hoofd hoog in de wolken te zitten. Aangezien ik mijn blog combineer met school, zumba, babysitten op het metekindje/babyhondje van mijn zus, het vriendje,… is plannen een woord waar ik heel veel aandacht aan zou moeten besteden. De laatste tijd kan ik niet klagen over mijn planningskills (kuch kuch) en dat komt door een reden. Ik ben namelijk de laatste maanden helemaal in de to-do lijstjes. Niet raar dus dat ik helemaal enthousiast was toen ik in het kruidvat een echt ‘things to do boekje’ zag liggen. Vandaag dus weer een budget tip voor de echte planners (en de planners to be) onder ons.

Het boekje komt in een vrij lang formaat. Niet zo handig om mee te nemen, maar wel mooi om uit te stallen op je bureau. De kaft van het boekje is namelijk helemaal mijn stijl. Vintage, romantisch en heel erg meisje meisje. Ze hadden er evengoed een sticker met mijn naam kunnen op kunnen want ik vind dit boekje zo mooi. Wat ik ook een pluspunt vind zijn de ringen aan de zijkant. Het geeft minder kans op gescheurde blaadjes zoals ik heb met boekjes die geplakt werden.

De binnenkant van het ‘things to do boekje’ heeft dezelfde stijl als de kaft. De roze bolletjes waar je je opdrachten kunt afvinken en het roze hoofd. Mijn excuses voor mijn enthousiasme maar ik ben helemaal verliefd op dit boekjes. één minpuntje (ja ik kan in mijn enthousiasme ook kritisch zijn) is dat er weinig lijntjes gedrukt staan. Je kunt maar zes things to do noteren en dat vind ik toch wel weinig. Maar voor alle problemen is er een oplossing want je kunt gerust nog een achttien tal bolletjes bijtekenen. Op de foto hierboven zie je trouwens een voorsmaakje voor de blogberichten van deze week. Met een goed gevoel kan ik trouwens zeggen dat ik ondertussen al alle bolletjes heb kunnen afvinken. (Yes indeed, ik kom nog een echte planner)

Onderaan elke pagina is plaats voorzien voor een reminder. Leuk detail is dat dit afgebeeld staat als een spiegeltje.

Dit soort boekje is leuk om als cadeautje te geven of gewoon om wat orde in je leven te scheppen.
Zoals al in de titel vermeld staat is dit ‘things to do’ boekje heel erg budget. Ik betaalde 1,49 euro en is te koop in het Kruidvat.  

Q: Gebruiken jullie dit soort boekjes om te plannen?

 

Advertenties

7 gedachtes over “Budget tip – Things to do boekje Kruidvat

  1. Leuk boekje, handig om niets te vergeten. Kan het zijn dat je op een liniaal/latje schrijft? Ik herken het van mezelf, ik heb zelf een tijdje geleden op die manier geschreven. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s