notd: NYC – Chelsea Cherry

016

Zijn jullie ook al aan het aftellen? Nog een tweetal en het is weer tijd voor Kerst. De Kerstboom staat eindelijk in onze living en de eerste pakjes beginnen hun weg naast het kerststalletje te vinden. Moet ik jullie nog vertellen dat ik al helemaal in de kerststemming zit? Om dit gevoel nog wat te versterken kocht ik onlangs ‘Chelsea Cherry’ een felrode kleur van NYC die helemaal in het kerstthema past.Β 

073

NYC verkoopt twee paar verschillende soorten nagellak. Lang geleden vertelde ik jullie al over de quick dry lakjes (klik), ”Chelsea Cherry” daartegen belooft om zeven dagen zonder chipwear op je nagels te blijven zitten en belooft om je nagels tot 50% sterker te maken. Grote beloftes waar ik benieuwd naar was.Β 

Het flesje bevat 9,7ml nagellak en heeft een vrij dik kwastje waardoor het lakken makkelijk gaat. De substantie van de nagellak zelf is vrij dun. Ik had dan ook twee laagjes nodig voor een mooi dekkend resultaat. Wat ik heel mooi vind aan dit lakje is de glanzende finish, hierdoor zijn je nagels meteen feestproof (als dat een woord is).

Of dit nagellakje zijn belofte nakomt en tot zeven dagen op mijn nagels blijft zitten? Neen, al na enkele dagen begon de nagellak te chippen. Nochtans had ik een topcoat gebruikt, maar aangezien nagellak nooit lang op mijn nagels blijft zitten had ik op voorhand geen grote verwachtingen bij deze belofte.

055

045

057

Verder kan ik enkel zeggen dat dit lakje ontzettend mooi is. Ik heb veel rode lakjes in mijn stash maar dit kleurtje leverde mij heel wat complimenten op. Er bestaat dan ook geen twijfel over dat deze kleur op mijn nagels te zien zal zijn tijdens de komende feestdagen.

De Up to 7 days nagellak van NYC is te koop in het kruidvat en kost 2,99 euro per stuk.
Dit nagellakje is dus zeker ook een leuk budgetcadeautje om onder de kerstboom te leggen.

Q: Zijn jullie ook helemaal in de kerststemming?

Advertenties

4 gedachtes over “notd: NYC – Chelsea Cherry

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s