Mini wishlist – Forever 21

Pfoeh wat was vorige week een drukke week. Mijn mopshond werd opeens heel erg ziek en gisteren bleek dat ze een acute baarmoederontsteking had waarvoor ze in spoed geopereerd moest worden. Gelukkig is alles goed afgelopen en ligt ze terug luid bij me te snurken. Volgende week staat me terug een drukke week te wachten met oa. Alex Agnew en een galabal. Druk druk druk maar gelukkig heb ik vandaag en morgen tijd zat om voor mijn blogje te werken.

 Volgende week is het weer tijd voor paasklokken en chocolade. Hoewel ik en mijn zussen al een beetje oud worden voor de paashaas krijgen we toch nog steeds enkele cadeautjes. Mijn mama vraagt me al weken wat ik wil en tot vanmorgen wist ik niet wat ik buiten enkele chocolade eieren wou. Ik besloot even op forever 21 rond te neuzen en volgende kleren kregen een plekje in mijn winkelmandje.  

PicMonkey Collage

1. Essential Accordion Pleated Georgette Top Mintkleur is voor mij de ultieme lentekleur en ik begin de laatste maanden een kleine obsessie voor leuke bloesjes te krijgen. Geen wonder dus dat het liefde op het eerste gezicht was met deze blouse. Vooral de gouden knopjes vind ik een superleuk detail.

2. Lacquered Linked Triangle Earrings Nu ik mijn haar wat langer draag draag ik vaker lange opvallende oorbellen. Deze ombre triangel oorbellen in mintkleur vind ik dus echt prachtig. Ze geven me meteen zo’n 80’s gevoel en dat is zo’n trend waar ik helemaal gek op ben. 

3. Print Collar 3/4 Sleeve Sweater Het laatste kledingsstuk in mintkleur maar ik heb dringend nood aan sweaters. Deze heeft een subtiele peter pan collar. Ik hou wel van dit soort simpele truien die je jeans er toch meteen een stuk leuker doen uitzien.

4. Striped Point D’Esprit Panel Sweater Wat een leuk shirt! Hij heeft een pastelrozige kleur, een peter pan collar en een streepjes motief gecombineerd met subtiele polkadots. Een beetje over the top en dat is net wat dit truitje zo leuk maakt. 

5. Born To Be Bad PJ Set Ik heb al een mopshond t-shirt en ik blijf een sucker voor dit soort prints. Tuurlijk belande deze stoere franse bulldog pyjama op mijn wishlist. Stiekem vind ik dit trouwens het leukste uit de hele collage. Al vrees ik er een beetje voor dat het broekje vrij doorzichtig zal zijn.

6. Micro Dot A-line Skirt Ik hou van retro en ik vind dit soort rokken ontzettend leuk bij anderen. Ik wil stiekem al heel lang zo’n rok in mijn kledingkast maar ik vrees dat ik hem nooit zal durven aandoen. Dit rokje wordt dus nog een twijfelgeval. Wat denken jullie?

2 gedachtes over “Mini wishlist – Forever 21

  1. Ah god damn, gelukkig is alles goed met je hond! Dat valt koud op je dak zeg, maar fijn dat ze wel weer gewoon thuis is. Ik vond de mintkleurige blouse het mooist, oogt ook zo fris!

Plaats een reactie