Gastartikel: Oranje jurkjes in overvloed!

Jurkjestip

Nog een paar daagjes en dan is het zover! Ons lieve koningin zal dan haar plaats afstaan aan haar zoon en dat betekend dat wij weer sinds lange tijd een koning krijgen. Voor deze speciale dag toveren de winkelketens met liefde de leukste oranje jurkjes tevoorschijn en eerlijk gezegd hou ik daar wel van! Oké oranje is misschien dan niet de allermooiste kleur, maar het valt op en is het kleur van ons land en ik ben daar maar wat trots op!

Ik vind dan ook dat een oranje jurkje niet mag ontbreken en in combinatie met een paar leuke pumps of sneaker en een te gekke zonnebril geeft een oranje jurkje ook al gauw wat zomers. Daarnaast is een oranje jurkje eigenlijk niet weg te denken in Nederland en sta ik er zelfs enigszins verstelt van dat er geen enkele keten op koningsdag inspeelt.

Bavaria begon de trend met de oranje jurkjes door 36 vrouwen in een oranje Bavaria jurkje in het stadion op de tribune te zetten. De gevolgen waren niet te overzien en logisch ook want de jurkjes waren eigenlijk ook wel erg leuk. De jaren hierna hebben meerder biermerken dit voorbeeld doen volgen en ook deze biermerken haalde groot succes met hun oranje jurkjes.

De vraag is dan ook niet of er markt is voor oranje jurkjes, maar waarom is er nog steeds geen koningsdag jurkje? Een gemiste kans, maar voor ons vrouwen geeft dat wel weer een reden om eens lekker aan het shoppen te gaan. Met koningsdag in het vizier zijn er namelijk genoeg oranje jurkjes en is er dus genoeg keuze. Twijfel dus niet langer of een oranje jurkje wel kan, want dit doen we met het EK en WK massaal en naar mijn mening zouden we dat nu weer moeten doen!

Dit is een gastartikel geschreven door JurkjesTips.nl, een webshop vol leuke jurkjes.

Advertenties

2 gedachtes over “Gastartikel: Oranje jurkjes in overvloed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s