Our first time geocaching

026

Als je al even een relatie hebt is het moeilijk om iets origineel te vinden om je weekend mee op te vullen. Hoe leuk het ook is om op café te zitten, naar de cinema te gaan of om een rustig avondje thuis te blijven, soms is er wat nood aan iets nieuws. Via een artikel op Beautygloss besloten we te gaan geocaching. Kort uitgelegd is dit op zoek gaan naar kleine doosjes die overal rond verstopt zitten.

Wij gingen ’s avonds op stap gewapend met onze Ipad en TL lamp (die later uitviel) op zoek naar een cache die niet ver lag van waar we wonen. Door het gebrek aan licht werd de locatie waar we zochten opeens een beetje eng. Want onze cache lag verstopt in een oude bunker uit de eerste wereldoorlog. Maar we hebben hem gevonden (dankzij het vriendje want stiekem zou ik hem niet gevonden hebben) en het deed wel iets. Zo’n klein doosje vinden waar we onze naam mochten insteken en dan terugleggen voor de volgende. Vooral het feit dat de schuilplaats ook al gebruikt werd door de soldaten in de oorlog deed me wel iets. Een aanrader zo’n geocaching-tripje. Al doen we volgende keer onze botten aan en gaan we zoeken wanneer het nog licht is buiten.

Ik heb enkele foto’s genomen maar dat werd eigenlijk een fail. Ik moet mijn reflex nog wat beter leren kennen als ik foto’s in het donker wil nemen. Mocht je afvragen wat die derde foto is, dat waren de koeien in de wei, al zijn ze op de foto gebombardeerd tot een rare witte vlek. Haha.

003

0041

006

010

018

0211

0301

Gingen jullie ooit al op geocaching jacht?

Advertenties

2 gedachtes over “Our first time geocaching

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s