Jlovesbeauty back

kk

Hallo daar, lang niet gesproken. Oké dan ik geef jullie eerst even de tijd om je mond terug rustig te sluiten. Want ja ik kan me wel voorstellen dat die van verbazing spontaan open is gevallen. Maar liefst zes maanden (een half jaar) geen activiteit hier op jlovesbeauty. Ik vond het nu wel even tijd om jullie een kleine update te geven van mijn leven en waarom er zo’n lange stop geweest is op mijn blog.

Maar eerst iets heel belangrijk. Mocht je de voorbije maanden, weken een mailtje naar mijn e-mail gestuurd hebben (jlovesbeauty@hotmail.nl) wel dan heb je waarschijnlijk nog steeds geen antwoord gekregen. Hotmail was zo lief om mijn e-mail zonder reden te blokkeren en het is me tot nu nog niet gelukt om er opnieuw in te geraken en jullie mailtjes te lezen. Dank je wel hoor Hotmail. Altijd leuk!

Nu even verder met de echte reden van dit blogje. Ik ben jullie wel een soort van excuus verschuldigd. Zomaar verdwijnen uit blogland zonder reden. Wel op dat moment had ik het even nodig. Ik was mijn liefde voor make-up en bloggen helemaal kwijt. Ik had er geen plezier meer in en het schrijven lukte me niet meer. Ik wou er wel iets van maken maar eigenlijk stond ik al lang niet meer achter mijn artikelen of achter mijn blog. Daarom even een stop. Zes maanden is natuurlijk wel heel erg lang, maar ik heb wel de tijd gehad om een paar dingen op een rijtje te zetten. Ga ik nog verder met jlovesbeauty? Wel ik ben mijn liefde voor make-up nog steeds kwijt. Ik kan niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst een lipstick kocht en eigenlijk draag ik behalve wat eyeliner, blush en mascara niets meer op men gezicht.

Het voorbije jaar ben ik uit jlovesbeauty gegroeid. Ik ben als persoon veranderd en ik merk dat dit blog toch wat in de tijd is blijven hangen. Soms lees ik iets terug en merk ik hoe naïf ik toen in het leven stond. Ondertussen ben ik 22 en wil ik gewoon wat meer van het leven. Terwijl ik dit nu tik merk ik hoe hard ik het bloggen zelf gemist heb. Ik heb al enkele keren op het punt gestaan om te bloggen. Zo vond ik eindelijk een maxi-rok die mijn korte lichaam past en heb ik een ontzettend leuke nagellakcombinatie gevonden. Maar iets hield me tegen om terug opnieuw te beginnen.

Daarom zit ik nu met het dilemma. Verander ik de naam van jlovesbeauty of start ik helemaal opnieuw? Zowiezo ben ik op zoek naar een thema waarover ik met plezier kan bloggen, wanneer ik wil. Ik hoef de druk niet meer om elke dag een artikel online te gooien. Het is en blijft een hobby en het feit dat ik na die zes maand rust opnieuw wil starten bewijst dat het een hobby is die ik heerlijk vind om te doen. Volgens mij start ik helemaal opnieuw. Ik denk over een soort eerlijke lifestyleblog. Eerlijk, want geef toe de meeste lifestyleblogs zijn momentopnames en zijn echt te mooi om waar te zijn. Wanneer ik start weet ik nog niet. Eerst nog even focusses op school. Ik ben er bijna hoor. Vrijdag men laatste examen en dan hopen dat ik een jaartje slaag zonder herexamens. Met kerst lukte het me alvast dus met zen alles duimen.

De voorbije maanden heb ik trouwens enkele gekke dingen gedaan. Ik zat in een testpanel voor Teskuh en mijn stukjes tekst werden dus door al haar vele lezers gelezen. Onwerkelijk! Daarnaast zette ik een grote stap in mijn leven en kocht ik mijn eerste wagentje. Het werd geen mini british open zoals ik altijd zei maar het werd een mooie skoda fabia. Een geweldig leuk autootje waar ik nog steeds ongelofelijk trots op ben. De grootste verandering is waarschijnlijk mijn haar. Enkele maanden terug ging ik voor een froufrou. Ik liet men haar groeien en wou wat anders. Leuk maar vorige week ging ik pas echt extreem. Mijn lange haren (die halfweg men rug kwamen) liet ik een impulsieve bui knippen tot een pixie cut. Inderdaad alles eraf tot een jongenskopje. En eerlijk, beste beslissing ooit. Ik heb me nog nooit zo vrouwelijk en goed in mijn vel gevoeld als nu met mijn korte kopje.

Kort samengevat, met mij gaat alles super. Ik ben gelukkig en sta te popelen om te zien wat de toekomst me brengt. Ik hou jullie op de hoogte van wat ik doe met jlovesbeauty? Verder onder een nieuwe naam of helemaal opnieuw beginnen. Laat me weten wat jullie vinden en vooral laat me weten hoe het met jullie gaat. Want ik heb jullie lieve bezoekers gemist hoor!!

 

 

 

Advertenties

3 gedachtes over “Jlovesbeauty back

  1. Wat leuk om weer wat van je te lezen. Ik heb je wel gemist hoor 🙂 Ik denk dat de beste manier is , om opnieuw te beginnen. Helemaal een schone lei, dat is voor jezelf denk ik ook het prettigste. Ik vind je nieuwe coupe trouwens goed staan.

  2. Ja ik vind het ook heel leuk om weer wat van je te lezen!! Ik zou gewoon een allround blog maken als ik jou was waar je alles kan droppen wat je leuk vind of kwijt wil 😀 Ik kijk er naar uit als je weer leuke stukjes gaan schrijven en ik blijf je gewoon volgen 🙂

    Liefs Chantall

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s