2017 – Oktober in foto’s 1

Schermafbeelding 2017-10-07 om 02.00.43.png

De eerste week van oktober was er eentje die niet zo goed begon. Rampzalig is nog een beter woord, want zo voelde ik me. Gelukkig werd het alleen maar beter en eindigde de week heel leuk. Kijk maar mee naar mijn voorbije week.

IMG_0375

Zaterdag was een heftig dagje. De chape kwam maandag in het huis en dus moest alles dicht van elektriciteit en moest al het stof opgeveegd worden. De ramen waren ook niet gezet waardoor we plastiek moesten hangen om het huis water- en winddicht te maken.

IMG_0387

Toen waren we nog heel blij met onze ‘plastieken’ ramen.

IMG_0390

’s Middags ging ik wat vroeger weg want er was een mis voor mijn oma en opa die een paar maanden geleden stierven. Het is heftig om afscheid te nemen van 1 persoon die je graag ziet, maar het is nog moeilijker als je er 2 in een maand tijd moet afgeven. Ik kreeg dit kettinkje voor mijn 18de verjaardag en ik doe het de laatste tijd bijna dagelijks aan. Zodat ik mijn grootouders toch een beetje dicht bij me heb.

IMG_0391

Na de mis werkten we nog even door in het huis en ’s avonds ploften we ons neer met een film. We keken naar ‘King Arthur’. Het was het lief die de film gekozen had maar ik vond hem leuker dan verwacht.

IMG_0393

Zondag was een dag van stof, vegen en stof. Ooit al eens afgevraagd hoe een sessie intensief vegen eruitziet? Zo dus..

IMG_0404

Maar het resultaat mocht er zijn. Het zat meer in mijn hoofd hoor, dat al dat stof voor de rest van ons leven onderin ons huis zou zitten.

IMG_0405

Hoe het eruitziet als je weken doorwerkt en het eindelijk klaar is? Zo dus.

IMG_0419

Mijn vader hielp ook met de werken en daarom kochten we een paar hapjes en een fles om te aperitieven op ons werk.

IMG_0425

Maandagochtendvroeg, was het zo ver. De eerste laag chape werd gegoten. En we zouden een paar dagen rust hebben want op chape mag je niet lopen. Ik kreeg deze foto van het lief die zei dat alles heel goed was gegaan.

IMG_0439

Maar ’s Middags kregen we telefoon van de buren dat onze ‘plastieken’ ramen waren losgekomen. Met een paar beschadigingen aan de chape als resultaat. Na het werk pikte ik mijn vader op en samen met het lief werkten we de hele avond in de regen om de ramen terug dicht te krijgen. Want eigenlijk mocht er geen regen op de chape komen. Domper op onze feestvreugde.

IMG_0441

En natuurlijk had ik net mijn Ted Baker sneakers aan. Ik had geen tijd om te veranderen van schoenen en dit was het resultaat. Het doet me pijn om deze foto te zien. Maar ik kan zeggen dat ik ze terug spierwit heb gekregen. Gelukkig maar!

IMG_0446

Ik voelde me echt verschrikkelijk, gelukkig had ik dit lieverdje die eens extra kwam knuffelen.

IMG_0450

Hoe ik me dinsdagochtend voelde? Heel erg moe, ik was dan ook blij dat ik na een dag werken eindelijk naar huis kon. IMG_0468

Thuis was dit schattig ventje aan het spelen. En zijn glimlach maakte mijn avond meteen goed.

IMG_0504

Na het eten ging ik snel even kijken naar mijn petekind die zijn voetbaltraining had. Hij is nummer 9 en het is zo lief en spannend om ze zo groot te zien worden.
IMG_0507

Thuisgekomen zei mijn vader dat onze voordeur ook aan het scheuren was en dus gingen we deze voor alle zekerheid ook maar wat steviger maken.

IMG_0513

Woensdag was de eerste dag van mijn neefje in de opvang. Omdat ik wat vroeger gedaan heb met werken ging ik hem alvast ophalen. Vreemd hoor om zo’n maxi-cosy in je auto te hebben staan.

IMG_0514

Mijn andere neefjes en nichtje waren thuis aan het spelen en ik kreeg een blad rekensommen van mijn petekind die ik ‘gelukkig’ juist maakte. Ik kreeg maar liefst 2 stickers.

IMG_0296.JPG

’s Avonds was het onze eerste echte dansles. Het is spannend om iets nieuw te proberen en om uit die comfortzone te komen maar het is zo fijn! Ik kocht jaren geleden deze schoentjes en ik heb lang getwijfeld of ik ze niet weg zou doen maar nu komen ze toch nog van pas.

IMG_0525

Donderdag stopte ik vroeger met werken om mijn nichtje op te halen van school. – Ik weet perfect hoe het voelt om mama te zijn – En net toen ik moest uitstappen begon het keihard te regenen. IMG_0530

Maar terwijl ik in de regen stond te wachten zag ik dit lachende gezichtje zwaaien.

IMG_0537

’s Avonds ging ik met mijn mama naar het kerkhof en we besloten om nog eens door te rijden naar de bibliotheek. Ik kom er veel te weinig maar ik hou van de sfeer die er hangt.

IMG_0538

The hard life of a pug..

IMG_0549

Vrijdag was het zo ver. Onze ramen werden geplaatst. Er ging wel iets mis in de fabriek want een raam was gebroken en werd samen met de garagepoort niet meegeleverd. Maar de rest zit erin. En ik vind het geweldig.

IMG_0574

Nog even de achterkant want je zet maar 1 keer ramen šŸ™‚

IMG_0554

Daarna reden we door naar Oostende want ik had tickets voor Riverdance. Al sinds ik kind was praatte mijn mama erover dat ze ooit zo’n show wou zien. Ik kocht de tickets als verrassing en we maakten er een gezellige middag van.

IMG_0556

Met Riverdance als afsluiter. Ik wist niet wat er van moest verwachten en ging eigenlijk mee voor mijn mama maar wauw, die jongens en meisjes kunnen er wat van. Prachtig om naar te kijken.

Volgende week ben ik een weekje thuis, ga ik met 7 7-jarigen bowlen, is het lief jarig, ga ik naar Plopsaland en heb ik een hele leuke verrassing voor het lief..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s