Wie ben ik?

Hallo iedereen
Leuk dat je even een kijkje komt nemen op deze ‘Wie ben ik?’ pagina. Laten we even doen alsof ik als nieuw meisje in je klas kwam en zo’n introductierondje moest ondergaan. Let’s go..

Mijn naam is Jody Hennebel en 20 jaar kwam ik in een klein stadje in België ter wereld genaamd Ieper. Hier woon ik nog altijd samen met mijn ouders en mijn stokoude mopshondje en een waterschildpad die de naam Jacqueline kreeg. Mijn dagen vul ik als studente bachelor in de ergotherapie. Voor deze studies trek ik dagelijks met de trein naar Kortrijk, een hele onderneming voor zo’n vergeetachtig en ‘ik heb altijd pech’ meisje als ik.

Verder heb ik twee oudere zussen die ondertussen al aan hun eigen levensverhaal begonnen zijn. Mijn oudste zus is trouwens al mama van een schat van een zoontje, Emile. Dit moest ik als trotste meter toch even vermelden. Zelf ben ik sinds oktober 2011 smoorverliefd op mijn eigen ventje en hopelijk kan ik jullie binnen enkele jaren ook over ons verhaal samen vertellen.

Ik kan niet ontkennen dat ik snel onder de indruk ben van dingen en deze graag verzamel. Of hoe moet ik mijn obsessie met nagellak, make-up en kleren anders omschrijven? Omdat ik het heerlijk vind om mijn fantasie om te zetten in verhalen leek het me de logische stap om mijn eigen plekje op het internet te starten.

Als jullie nog prangende vragen hebben die je aan mij wilt stellen, aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar jlovesbeauty@hotmail.nl


Advertenties

14 gedachtes over “Wie ben ik?

  1. Hoi,
    Ik ben eigenlijk via haar zus (allthatglitters/blair) blogs beginnen bekijken! Maar die vond ik zo’n irritant stemmetje hebben dat ik na verloop van tijd ook op de zus ben overgestapt en sinds kort ben ik ook aan het bloggen!
    Wel leuk een Belg te vinden hier! Ik ga je alvast volgen via wordpress en bloglovin! Doe jij hetzelfde?

    Liefs
    Lotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s