About jlovesbeauty

Hallo iedereen
Leuk dat jullie op de knop ‘about jlovesbeauty’ geklikt hebben. Hier vind je het verhaal waarom ik net als duizenden andere meisjes mijn eigen beautyblog begonnen ben.

Mijn blogverhaal begint lang lang geleden, ik was 15 jaar en verveelde me tijdens de twee maanden zomervakantie. Ik had ergens gehoord over een blog en omdat ik graag schreef begon ik mijn eigen persoonlijke blog. Een jaar lang schreef ik over mijn interesses en dingen die in mijn leven gebeurt waren. Een soort van online dagboek dus. Ik schreef toen nog onder een andere naam en hoewel ik redelijke bezoekcijfers behaalde roeide ik die blog uit en met een muisklik verwijderde ik alle letters die ik in dat jaar getikt had.

Hoewel ik zelf geen blog meer had bleef ik anderen hun blogs lezen en schreef ik mijn eigen gedachten op in schriftjes. Ongeveer vier jaar geleden belandde ik via youtube op het kanaal van juicystar07. Een hele wereld ging voor me open en na een jaar make-up filmpjes kijken en beautyblogs lezen vond ik het tijd worden voor mijn eigen beautyblog op te starten.

Dit deed ik via het domein bloggen.be, regelmatig posten deed ik niet en enkel de laatste maanden kreeg ik mooie bezoekersaantallen. Deze stimuleerden me om de stap te zetten naar een gratis domein op wordpress.com. Hier kon ik tevens mijn creativiteit kwijt in de lay-out van mijn blog. Ondertussen zijn we een jaar en half verder en blog ik nog steeds met heel veel plezier.

Jlovesbeauty is in die tijd gegroeid van een beautyblog naar een blog waar ik mijn creativiteit in kwijt kan, ik doe dan ook mijn best om alle artikels die online komen te overgieten met een laagje jody. Zowel in het schrijven van teksten, als in het maken van mak-up looks. Bloggen kan ik het best omschrijven als mijn manier om me 100% te onspannen.

Omdat ik nogal een chaotisch persoon ben probeer ik minstens 5 artikels per week online te plaatsen en ik heb tevens een youtubekanaal waar ik af en toe een filmpje voor maak. Ziezo een hele lap tekst, indien je nog een vraag hebt over jlovesbeauty of over het bloggen in het algemeen aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar jlovesbeauty@hotmail.nl

Advertenties

2 gedachtes over “About jlovesbeauty

  1. Ik ben een ex blogster 🙂 ik mis het bloggen wel. Jou blog vind ik echt fijn om te lezen. Doe zo verder 🙂 hopelijk vind ik de tijd om ooit aan een nieuwe blog te beginnen. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s